کتاب کجا رفتي برنادت
پديدآورنده: ماريا سمپل | مترجم: آرزو مقدس | نشر حوض نقره
کتاب کجا رفتي برنادت، رماني نوشتهي ماريا سمپل است که اولين بار در سال ???? وارد بازار نشر شد. برنادت فاکس ناپديد شده است. وقتي دخترش، «بي»، سفري خانوادگي را به خاطر کسب نمرههاي عالي جايزه ميگيرد، برنادت خود را درگير آمادگيهاي لازم براي رفتن به اين سفر ميکند. اما او به خاطر سالها تلاش براي حفظ و چرخاندن زندگي خود در سياتل، اکنون بسيار خسته و بيانرژي است و ذهنش در آستانهي فروپاشي قرار دارد. پس از به وقوع پيوستن اتفاقي ناخوشايند، برنادت ناپديد ميشود و خانوادهي خود را تنها ميگذارد. بعد از رفتن برنادت، «بي» تلاش ميکند تا دليل رفتن او را بفهمد و همين جستوجوها، باعث پديدار شدن گذشتهاي پنهان از برنادت ميشود که او سالها تلاش ميکرده آن را مخفي نگه دارد. رمان کجا رفتي برنادت، داستاني فوقالعاده جذاب و سرگرم کننده دربارهي عشق يک دختر به مادرش است و به خانوادهاي ميپردازد که تلاش ميکند هويت خود را بازشناسد.
کتاب دن کيشوت
پديدآورنده: ميگل د سروانتس | مترجم: شهلا انتظاريان | انتشارات قدياني
کتابخوانهاي دنيا دو دستهاند: آنهايي که دن کيشوت را خواندهاند و آنهايي که لذت بسيار بزرگي را از دست دادهاند. خواندن دن کيشوت يک سفر طولاني و بسيار جذاب است که به نظر من همه بايد آن را تجربه کنند. سفر با پهلواني که هدفي درست و قابل ستايش دارد اما راه درستي براي رسيدن به آن انتخاب نکرده است. در اين رمان با کسي روبهرو هستيم که در حد و اندازههاي خودش، با عقل ناقصي که دارد در پي حقيقت و در پي نجات دنياست اما اين دنيا دگرگون شده، متحول شده و به همين خاطر دن کيشوت در آن بازيچه دست همگان ميشود. با اين حال ماجراها و داستان هاي کتاب دن کيشوت فراموش نشدني است. حکايتهايي که گاه کوتاه هستند و گاه بلند که در سراسر کتاب کشيده شدهاند.
کتاب ديباچه اي تاريخي بر نظريه ادبي / از افلاطون تا بارت
پديدآورنده: ريچارد هارلند | مترجم: بهزاد برکت | انتشارات ماه و خورشيد
اين کتاب اصليترين مفاهيم تاريخ نقد و نظريي ادبي در غرب را به شکل آبرومندانه و قابل اطميناني پوشش ميدهد، به گونهاي که در پايان کار تصوير قابل قبول و روشني از مسير حرکت جريان نظريي ادبي در ذهن خوانند? علاقهمند ترسيم ميکند. شيوي تطبيقي کتاب، ضمن پرهيز از برجستهسازي آراي صاحبنظران يک کشور خاص، امکان درک ژرفتري از قوت و ضعف رويکردهاي مختلف در طول تاريخي دوهزار ساله را ايجاد ميکند. زبان و نحوي روايت هم به گونهاي است که همزمان اسباب رضايت مخاطب عام و خاص را فراهم ميکند.
درباره این سایت